5.2 C
Sibiu
marți, februarie 20, 2024

ULBS lansează un nou domeniu de studii universitare de doctorat

Cele mai citite

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) anunță lansarea unui nou domeniu de studii universitare de doctorat începând cu această toamnă.

Ministerul Educației a emis ordinul privind acreditarea domeniului de studii universitare de doctorat în Sociologie, integrat în cadrul Școlii Doctorale de Științe Sociale a IOSUD-ULBS.

Acreditarea a fost obținută în luna decembrie a anului trecut, după evaluarea favorabilă a Consiliului Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), prin Ordinul nr. 3061/2024.

Astfel, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este instituţie organizatoare de studii universitare de doctorat în șase domenii fundamentale de doctorat (ştiinţe umaniste, ştiinţe inginereşti, ştiinţe economice, ştiinţe juridice, ştiinţe medicale şi teologie).

Sociologia devine astfel cel de-al șaisprezecelea  domeniu de studii universitare de  doctorat din cadrul ULBS, alături de Filologie, Istorie, Teologie, Calculatoare și Tehnologia informației, Inginerie industrială, Inginerie mecanică, Inginerie și Management, Matematică, Drept, Economie, Management, Finanțe, Cibernetică și Statistică, Medicină, Teatru și Artele Spectacolului.
Admiterea la studiile universitare de doctorat în cadrul ULBS va avea loc în luna septembrie a acestui an, conform calendarului care va fi afișat pe site, în secțiunea dedicată Institutului de Organizare a Studiilor Doctorale și Postdoctorale.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Investiții importante la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna”

Clădirea Colegiului Național Pedagogic "Andrei Șaguna" va fi modernizată și mai eficientă energetic în urma derulării unui proiect de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect