25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

A început Evaluarea Națională

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Luni, 22 iunie elevii care au terminat clasa a VIII-a susțin examenul de Evaluare Națională. Prima probă este la Limba şi literatura română, iar marţi, 23 iunie
susţin examenul la Limba și literatura maternă. În 24 iunie va avea loc proba de Matematică. Rezultatele vor fi afişate pe 26 iunie, până la ora 16:00, urmând ca în aceeaşi zi, între orele 16:00 – 20:00 să fie depuse contestaţiile. În perioada 27 -29 iunie se vor recorecta lucrările celor care au depus contestanţii, iar pe 30 iunie se vor afişa rezultatele finale după contestaţii.
În perioada 3 – 8 iulie va avea loc completarea opţiunilor în fişele de înscriere la liceu, de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţi. Repartizarea computerizată a elevilor va avea loc în data de 14 iulie.
În unităţile se învăţământ din județul Sibiu s-au înscris 2932 de absolvenţi, dintre care au fost prezenţi 2851 candidaţi. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au anunțat că nu s-a înregistrat niciun incident la acest examen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect