24.1 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

„Crosul Primăverii” aduce comunitatea împreună pentru o viață activă și sănătoasă

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Sâmbătă, 11 mai 2024, a fost o zi specială pentru comunitatea din Mediaș, deoarece a avut loc cea de a IV-a ediție a evenimentului sportiv „Crosul Primăverii”.

Organizat de Primăria Municipiului Mediaș în colaborare cu Clubul Sportiv Atletic Star Mediaș, crosul a atras atenția a peste 250 de participanți, fiind marcata și de prezența unor atleți din Serbia.

Publicitate

Desfășurat în cartierul Binder Bubi din Mediaș, competiția a fost găzduită de „Șura lui Binder”. „Crosul Primăverii” a avut un scop nobil: promovarea unui stil de viață activ și sănătos în rândul tuturor membrilor comunității. Evenimentul s-a adresat persoanelor cu vârsta minimă de 5 ani, demonstrând importanța sportului în dezvoltarea copiilor, tinerilor și menținerea sănătății adulților.

Publicitate

Participanții s-au întrecut pe distanțe variate, de la 600 de metri pentru cei mai mici, între 5 și 9 ani, până la 4 kilometri pentru categoriile de vârstă cuprinse între 9 și 60(+) ani.

Publicitate

La finalul competiției, cei mai buni alergători au fost recompensați cu medalii, diplome și cupe.

„Crosul Primăverii” a fost nu doar o competiție sportivă, ci și un prilej de bucurie și încurajare reciprocă.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Biciclist sibian accidentat de o conducătoare auto care nu a acordat prioritate

Un biciclist sibian a fost rănit, marți, într-un accident produs la intersecția străzilor Berăriei și Lucian Blaga, din municipiul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect