13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Cum a decurs prima zi a Festivalului Concurs de Interpretare Vocală „Ilie Micu”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Marți seara, Sala Thalia a găzduit o seară deosebită, marcând desfășurarea concursului de Canto muzică ușoară în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Concurs Național de Interpretare Vocală „Ilie Micu” din Sibiu.

Publicitate

Evenimentul a adunat 26 de concurenți talentați, împărțiți în două categorii de vârstă: 12-15 ani și 16-25 ani.

Publicitate

Gabriela Silvia Vișinescu din Pitești a impresionat juriul și a câștigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Național de Interpretare Vocală „Ilie Micu” din Sibiu. În aceeași seară, trei eleve remarcabile de la Școala Populară de Arte și Meserii din Sibiu au fost recunoscute pentru talentul lor: Valentina Nimereală a obținut Premiul I, iar Diana Dumitru a fost distinsă cu Premiul special la categoria de vârstă 16-25 de ani. De asemenea, Antonia Maria Pocol a primit Premiul al treilea la categoria de vârstă 12-15 ani.

Publicul sibian este așteptat miercuri, de la ora 16:30, la Sala Thalia, pentru continuarea Festivalului Concurs Național de Interpretare Vocală „Ilie Micu”, cu concursul de Canto muzică populară. Accesul este gratuit, iar spectatorii vor avea ocazia să se bucure de recitalurile susținute de artiști de renume, printre care Mariana Anghel, Luminița Dejan, Ileana Matus și Grupul Folcloric Mara, precum și de prestațiile talentate ale elevilor Școlii Populare de Arte și Meserii din Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect