16.2 C
Sibiu
joi, mai 23, 2024

120 de cupluri „de aur“ au fost aniversate la Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Primăria Municipiului Mediaș a continuat tradiția de a celebra și aprecia dragostea și loialitatea în căsnicie, prin premierea cuplurilor care au împlinit sau urmează să împlinească 50 de ani de căsătorie în anul 2024.

Joi, 9 mai, primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, a fost gazda unei ceremonii speciale în onoarea celor 120 de familii de medieșeni și locuitori ai satului Ighișul Nou, care au ajuns la această remarcabilă bornă de jumătate de secol împreună.

Publicitate

Cei 240 de medieșeni au fost recompensați cu diplome de excelență, dar și cu premii în bani, în cadrul unei ceremonii care li s-a adresat exclusiv.

Publicitate

Acordarea premiilor și a diplomelor pentru această categorie a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Mediaș nr. 370/20.12.2023.

Publicitate

„Am premiat cuplurile din municipiul Mediaș și din satul aparținător Ighișul Nou care au împlinit sau vor împlini 50 de ani de căsătorie în 2024. A fost o bucurie pentru mine să le urez sănătate și cât mai multe împliniri, alături de cei dragi. Le mulțumesc tuturor pentru exemplul pe care îl oferă întregii comunități. Vă asigur că voi continua să susțin persoanele vârstnice din orașul nostru prin toate acțiunile pe care le voi întreprinde și voi promova în continuare activități care să li se adreseze în mod direct“, a transmis primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Devieri de circulație ale mijloacelor de transport Tursib în data de 25 mai

Cu ocazia desfășurării Maratonului Internațional Sibiu, locuitorii orașului sunt anunțați că circulația pe anumite străzi va fi restricționată pentru...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect