15.2 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

Restricții de trafic în zona Grădinii Zoologice și pe Calea Poplăcii

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 9.00 – 11.00, traficul la ieșirea din Sibiu (Zoo Sibiu) spre Rășinari și la cea spre localitatea Poplaca (zona Inspectoratului Județean de Jandarmerie) va fi închis.

Aceste măsuri sunt necesare pentru a permite desfășurarea celei de-a XI-a ediții a competiției cicliste Criteriul Primăverii, organizată de Asociația Club Sportiv Aria pentru Sport. Cursa, la care vor lua startul aproximativ 400 de participanți, se va desfășura pe traseul Sibiu (Zoo Sibiu) – Rășinari – Poplaca – Sibiu (Calea Poplăcii – zona Jandarmeriei).

Publicitate

Pentru buna desfășurare și siguranța participanților, la solicitarea organizatorilor, Comisia de sistematizare a circulației a aprobat următoarele închideri de circulație pe traseul din municipiul Sibiu al acestei competiții:

Publicitate
  • 9.00 – 9.30, în zona Grădinii Zoologice, până la ieșirea din oraș, pentru startul tehnic;
  • 9.00 – 11.00 la intrarea în Sibiu, pe strada Calea Poplăcii, până la intersecția cu strada Valea Aurie, pentru sosirea participanților, dinspre localitatea Poplaca.
    • Tot în acest interval de timp vor fi eliberate și locurile de parcare de pe acest tronson, cele din zona Inspectoratului Județean de Jandarmerie.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

V-ați programat concediul în Grecia? Reguli stricte pentru turiștii care vor să meargă în această țară

Au apărut noi reguli pentru turiștii care vor să își petreacă în Grecia concediile din acest an.Mașinile electrice cu...

Știri pe același subiect