15.2 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

Ferește-mă, Doamne, de prieteni: Un sibian a furat cardul prietenului său și a făcut praf zeci de mii de lei

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

În cursul zilei de luni, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 55 de ani, cercetat penal pentru acces ilegal la un sistem informatic, respectiv efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Bărbatul este bănuit că, în cursul lunii martie a acestui an, profitând de neatenția unui amic, i-a furat un card bancar pe care l-ar fi utilizat apoi pentru a efectua retrageri repetate și plăți la comercianți.

Publicitate

Prejudiciul în cauză s-a stabilit la suma de 25.000 de lei.

Publicitate

„În baza probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

La data de 14 mai, la nivelul unității de parchet competente, s-a dispus aplicarea față de sibian a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Drumuri și Poduri SA Sibiu continuă lucrările de reparații și întreținere a drumurilor județene

Drumuri și Poduri SA Sibiu continuă lucrările din cadrul Programului anual de reparații și întreținere a drumurilor județene, finanțat...

Știri pe același subiect