-1.7 C
Sibiu
joi, noiembrie 30, 2023

FOTO: Casă prădată de hoți în Rășinari. Percheziții în Călărași pentru prinderea spărgătorilor

Cele mai citite

Miercuri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu – Secția 1 Poliție Rurală Șelimbăr, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat două percheziții în județul Călărași, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în 23 august, în jurul orei 4, persoanele bănuite ar fi intrat într-un imobil din localitatea Rășinari, de unde ar fi furat mai multe bijuterii, un ceas de mână și un telefon mobil.

Prin activitatea infracțională, bănuiții ar fi cauzat un prejudiciu de 40.000 de lei.

„Mai multe mijloace de probă, documente și telefoane mobile au fost ridicate în urma perchezițiilor efectuate.

La data de 1 noiembrie, în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a doi bărbați, de 47 și 53 de ani, din județul Călărași, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Polițiștii locali vor putea amenda conducătorii de trotinete electrice

Polițiștii locale vor avea și atribuţii de a aplica amenzi pentru încălcarea normelor rutiere de către conducătorii de trotinete...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect