7.5 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

FOTO: Pasagerii spre/dinspre München, primii care au scăpat de controlul de frontieră pe Aeroportul Internațional Sibiu

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Călătorii curselor spre și dinspre München au fost primii care au beneficiat de noua organizare a fluxurilor pe Aeroportul Internațional Sibiu.

În ziua inaugurării Air Schengen la Aeroportul Internațional Sibiu, primii pasageri care au beneficiat de noua organizare a fluxurilor, care a facilitat accesul către zona de intrare în țară și către zona de pre-îmbarcare fără necesitatea efectuării controlului de frontieră, au fost cei care au călătorit alături de compania Lufthansa dinspre și spre München, la orele 00:57, respectiv 6:10.

„Totul a decurs conform așteptărilor. Pe această cale, mulțumim colegilor din cadrul sectorului Poliției Frontieră Sibiu, precum și colegilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru modul în care s-au mobilizat și adaptat noului mod de procesare al pasagerilor.

Aeroportul Internațional Sibiu este dedicat îmbunătățirii continuă a serviciilor oferite și asigură pasagerii că va continua să implementeze măsuri menite să optimizeze experiența lor de călătorie”, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Iarna a revenit în județul Sibiu

Iarna a revenit în județul Sibiu, în stațiunea Păltiniș, unde a nins vineri după amiaza.În staţiunea Păltiniș ninge, s-a...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect