7.7 C
Sibiu
duminică, aprilie 21, 2024

FOTO: Lovitură pentru USR. Primarul și viceprimarul din Micăsasa au trecut la PSD Sibiu

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Primarul și viceprimarul USR din Micăsasa s-au alăturat PSD Sibiu, anunțul fiind făcut pe pagina de Facebook a președintelui social democraților sibieni, Bogdan Trif.

Viceprimarul din Micăsasa, Adrian Suciu, va fi candidatul PSD la funcția de primar, la următoarele alegeri.

”Am ales să mă alătur, la următorul scrutin electoral, echipei social-democraților pentru a putea să continui proiectele începute în comună, dar și pentru a implementa alte obiective pe care le avem în plan și care sunt cerute de cetățenii din Micăsasa.

În acești patru ani, am avut realizări importante, dar consider că putem materializa toate proiectele având alături o echipă județeană puternică și preocupată de nevoile comunității din Micăsasa și o echipă națională care ne va acorda tot sprijinul.

Îmi asum candidatura la Primăria Micăsasa pentru că acest lucru l-am convenit cu actualul primar, cu care am făcut și voi face, în continuare, echipă.

Doar împreună și uniți cu toți cetățenii, putem să facem din Micăsasa comuna în care ne dorim să locuim cu toții”, spune Adrian Suciu, viceprimarul comunei Micăsasa.

”Împreună cu domnul viceprimar am făcut echipă în nenumărate proiecte chiar înainte de a face administrație și vreau să continuăm să realizăm proiecte pentru comunitate.

Atunci când vine vorba despre oameni și comunitate, nu cred că-și au loc orgoliile și de aceea aleg să susțin candidatura lui Adrian Suciu pentru funcția de primar.

În ultimii patru ani, ne-am preocupat să facem proiecte în comunitate, chiar dacă liderii politici din USR nu ne-au susținut și nu ne-au trecut pragul comunei de multe ori.

Deși au fost perioade în care au avut pârghii, fiind la guvernare, și puteau să aloce fonduri pentru realizarea proiectelor noastre, ne-au ignorat, demonstrând în felul acesta că nu le pasă de reprezentanții lor în teritoriu și de cetățenii care le-au acordat votul.

Pornim cu încredere pe un nou drum, cu certitudinea că în această echipă putem face mult mai multe lucruri pentru comunitatea noastră.

Îl susțin pe Adrian pentru mandatul de primar fiind sigur că va continua lucrurile pe care le-am început împreună și că va atrage noi investiții pentru comunitatea noastră”, a declarat Timotei Păcurar, primarul comunei Micăsasa.

„Mă bucur că Timi și Adrian au ales să se alăture echipei PSD Sibiu.

Împreună, vom fi o forță mult mai puternică, astfel încât vom reuși să ne îndeplinim obiectivele.

Apreciez faptul că cea mai tânără echipă de edili din țară a ales să se alăture echipei social-democrate sibiene.

Primăria Micăsasa a fost prima, singura și ultima primărie pe care USR a avut-o în județul Sibiu.

Îi asigur pe locuitorii din Micăsasa că vom munci împreună pentru a aduce bunăstare comunei lor”, a spus președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Polițist rutier sibian, accidentat de un șofer băut

Un polițist rutier sibian a fost acroșat de un șofer băut, sâmbătă seara, pe raza localității Șura Mică.Sâmbătă seara,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect