19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Medieșenii vor protesta marți pentru păstrarea Romgaz la Mediaș

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Reprezentanții municipalității medieșene au fost prezenți joi seara la televiziunea locală, unde au anunțat oficial că marți 9 aprilie 2013 va fi organizat un miting de protest împotriva intenției de mutare a sediului Romgaz de la Medias la Bucuresti.  De asemena, primarul în exercițiu a menționat că intenționează să convoace și o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Mediaş.

banner

În acest sens, edilul-șef a lansat o invitație către toți locuitorii municipiului Mediaș, către partidele politice dar și către salariații societății de a participa la miting și de a-și manifesta public opiniile vizavi de încercarea de a muta sediul Romgaz de la Mediaș.

“Lansez o invitație către cetățeni și catre societăți să-si manifeste cu fermitate poziția față de aceste măsuri. Foarte multă lume ar dori să iasă și să manifeste, drept pentru care astăzi cetățeanul Neamțu a depus o cerere către primarul Neamțu de aprobare a unui miting de protest pentru cetățeni, pentru lucrătorii din Romgaz dar si de la alte societăți care vor să-și manifeste sentimentele și părerile vivazi de această mutare. Intenționez să convoc și o adunare extraordinară a Consiliului Local, pentru că sunt sigur că și aceștia vor avea o poziție foarte fermă și o atitudine față de această intenție de mutare și practic de condamnare”, susține Teodor Neamțu, primarul municipiului Mediaș.

Mitingul de protest va avea loc marți 9 aprilie 2013, de la ora 16:00, în Piața Corneliu Coposu, pe platoul din fața Primăriei Mediaș.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

S-a lansat noua platformă de e-administrație a Primăriei Sibiu

Platforma de e-administrație a Primăriei Sibiu s-a lansat în data de 8 august. într-un nou format și cu noi...
spot_img

Știri pe același subiect