-2.8 C
Sibiu
miercuri, decembrie 6, 2023

Parchetul Sibiu: Au fost identificați autorii crimei de pe strada Moldoveanu

Cele mai citite

Parchetul Sibiu a anunțat, joi dimineața, că au fost identificați autorii crimei de pe strada Moldoveanu din Sibiu.

Este vorba despre 3 persoane din județul Dolj, a anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu

„S-a reușit identificarea celor 3 autori ai crimei de pe strada Moldoveanu. Sunt 3 bărbați din Dolj. Până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut.

Este posibil să fi părăsit țara. S-a făcut percheziție în Dumbrăvița, județul Timiș aseară și în cursul nopții la domiciliul unui bărbat care acum se află în custodia poliției.

Este suspectat că a ajutat autorii cu găzduire și transport” a precizat Mihaela Ruginosu, Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Miercuri, un bărbat a fost ridicat din județul Timiș, comuna Dumbrăviţa, şi dus la audieri la Sibiu, în dosarul în care este cercetată moartea omului de afaceri Adrian Kreiner.

Miercuri, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Timiş şi ofiţeri de la Biroul de Operaţiuni Speciale au efectuat mai multe perccheziții înlocalitatea Dumbrăviţa, de unde au ridicat un bărbat care ar avea legătură cu dosarul crimei de la Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

NOUTĂȚI Gaming – Trailerul jocului GTA VI atinge 100 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar câteva ore!

Într-un eveniment fără precedent în industria jocurilor video, trailerul mult anticipat al lui Grand Theft Auto VI a fost...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect