-2.8 C
Sibiu
miercuri, decembrie 6, 2023

Parchetul Sibiu în cazul Adrian Kreiner: A fost restrâns cercul suspecților, fiind înregistrate progrese

Cele mai citite

Se strânge cercul în jurul autorilor jafului urmat de crimă de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a transmis, marți, un comunicat de presă prin intermediul căruia transmite că în acest moment urmărirea penală se desfășoară in rem în acest caz.

De asemenea, oamenii legii bănuiesc că autorii crimei ar fi cetățeni români, fiind luate în calcul mai multe ipoteze în ceea ce privește mobilul crimei.

Cercetările continuă în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu. La acest moment urmărirea penală se desfăşoară „in rem”, nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană.

A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor.

Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei.

Contrar celor vehiculate în mass-media, până în prezent în cauză nu a fost dispusă nicio percheziţie domiciliară şi nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor.

La acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români.

În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie.

Procurorul criminalist beneficiază de sprijinul unei echipe constituite din lucrători de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale, precum şi din cadrul altor inspectorate judeţene de poliţie din ţară şi din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR, cu suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR”, a precizat prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

DonaAnaCarine and the making of an idea, o expoziție excentrică la Sibiu

Surorile Dona și Carine Arnakis, împreună cu Ana-Maria Szollosi, absolvente de la Facultatea de Arte și Design din Timișoara,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect