14.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Sănătatea mintală a copilului și adolescentului dezbătută la Sibiu

Cele mai citite

În perioada 11-13 aprilie 2024, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu va găzdui cea de-a XIX-a Conferință Națională de Sănătate Mintală a Copilului și Adolescentului, sub tema „Prevenție și intervenție timpurie în sănătatea mintală a tinerilor”.

Conferința se adresează specialiștilor din diverse domenii legate de sănătatea mintală a copiilor și adolescenților, precum psihiatrie pediatrică, pediatrie, neurologie pediatrică, psihiatrie, psihologie, psihoterapie, asistență medicală, asistență socială și învățământ. Participanții vor avea oportunitatea să dezbată subiecte precum promovarea sănătății mintale, îmbunătățirea calității vieții tinerilor și asigurarea drepturilor copiilor la o dezvoltare armonioasă.

Printre obiectivele conferinței se numără și completarea cunoștințelor și abilităților specialiștilor în sănătate mintală, promovarea colaborărilor profesionale la nivel național și internațional și diseminarea celor mai noi informații științifice și experimentale din domeniu.

Înscrierile la conferință sunt deschise pe site-ul oficial al Asociației Române de Psihiatrie a Copilului și Adolescentului https://arpcapa.ro/, unde se pot găsi detalii suplimentare despre eveniment. Pentru informații adiționale, echipa organizatoare poate fi contactată prin e-mail la adresa: contact.arpcapa@gmail.com.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scăpăm de mersul la ghișeu? Platformă online pentru înmatricularea sau radierea mașinilor

Nu peste multă vreme am putea scăpa de deplasările la ghișee pentru înmatricularea sau radierea autoturismelor.Camera Deputaţilor a adoptat,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect