25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Un deceniu de activitate pentru pompierii din Copșa Mică

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

10 ani SVSU Copsa Mica Vineri 11 septembrie 2015, anticipând Ziua Pompierilor din România, pompierii orașului Copșa Mică au sărbătorit primii 10 ani de activitate, prin tradiționalul Bal al Pompierilor.

Astfel, ]n jurul amiezii, alături de invitați din oraș, consilieri locali, membri ai Sfatului Bătrânilor, Grupului de Dezbateri Publice, invitați din serviciile de pompieri din împrejurimi și alți musafiri, pompierii copșeni împreună cu autoritățíle locale, au marcat în cadrul evenimentului această zi deosebită pentru pompierii din întreaga țară.

Cu această ocazie edilul Daniel Tudor Mihalache, a ținut să mulțumească întregului echipaj (26 de voluntari) pentru acțiunile din acest an și pentru participarea activă la toate solicitările venite din partea primăriei și a cetățenilor.

10 ani SVSU Copsa Mica  1În cadrul evenimentului a fost trecută în revistă activitatea pompierilor copșeni, în perioada de 10 ani de existență, s-au acordat diplome tuturor colaboratorilor din SVSU-urile învecinate (Axente Sever, Șeica Mare, Șeica Mică, Micăsasa, Târnava și Valea Viilor), Detasamentului de Pompieri de la Mediaș și colaboratorilor locali.

Un moment aparte l-a constituit și premierea primului “pompier pensionar”, dl Lang Alexandru, care după 10 ani de activitate neîntreruptă ca pompier voluntar, a predat ștafeta generației tinere.

„Mulțumim pe această cale, pompierilor copșeni și de pretutindeni pentru devotamentul și spiritul de sacrificiu depus în apărarea vieții și modului în care răspund prezent la datorie atunci când situația o cere”, spun reprezentanții Primăriei Copșa Mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă trei cazuri de variola maimuței au fost descoperite în România

Trei cazuri noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România, informează joi Ministerul Sănătăţii.Este vorba despre trei...
spot_img

Știri pe același subiect