14.1 C
Sibiu
marți, septembrie 26, 2023

VIDEO: Restricții de circulație cu ocazia Mediaș Bike Marathon

Cele mai citite

Sunt anunțate restricții de circulație cu ocazia desfășurării competiției Mediaș Bike Marathon de la sfârșitul săptămânii.

Astfel, accesul pe strada Johannes Honterus va fi restricționat vineri, 1 septembrie, de la ora 17 până la ora 21:30, iar în data desfășurării concursului – sâmbătă, 2 septembrie, restricțiile de trafic se vor aplica pe străzile Johannes Honterus și Petru Rareș, de la ora 7 până la ora 18.

banner
banner
banner
banner

Deoarece startul și încheierea competiției vor avea loc pe strada Johannes Honterus, riveranii sunt rugați să nu parcheze pe această stradă în perioada 1 – 2 septembrie, ci să folosească în acest scop curtea Liceului Teoretic ,,Roth – Oberth“, cu acces de pe strada Petru Rareș.

Această măsură este necesară în vederea bunei desfășurări a evenimentului, dar și pentru siguranța participanților la competiție și a publicului spectator.

De asemenea, în data de 2 septembrie, între orele 9 și 17, pentru a nu perturba participanții la competiție, se recomandă folosirea de rute alternative sau circulația cu maximă prudență a tuturor participanților la trafic, pe traseul de start.

Este vorba despre străzile Johannes Honterus – Nicolae Titulescu – După Zid – Târnavei –Ștefan O. Iosif –Cloșca –Avram Iancu –Nicolae Filipescu – Mărășești –Gheorghe Lazăr –Buzdului – Lutăriei – Plopului și pe traseul de sosire cuprinzând străzile Plopului – 9 Mai – pasaj CFR – Petru Maior – Aurel Vlaicu – Intrarea Aviației – Piloților – Dig Târnavă – Titu Maiorescu – Nicolae Titulescu – Johannes Honterus.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Amenzi de peste 200.000 de lei, în weekend, pe șoselele din Sibiu și județ

În weekend, polițiștii rutieri sibieni au constatat 13 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 41 de permise de conducere,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect