Cinci proxeneți din Sibiu și Mediaș, săltați de „mascați”

banner
banner
banner
banner

Cinci sibieni și medieșeni care au forțat mai multe tinere să se prostitueze au fost ridicați de mascați și duși la audieri.

Astfel, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de proxenetism, în cursul zilei de miercuri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au desfășurat 5 percheziții domiciliare în municipiile Sibiu și Mediaș.

banner

În urma activităților desfășurate, 5 persoane au fost reținute. Este vorba despre 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, domiciliați în județul Sibiu. Cei 5 bărbați sunt bănuiți că, din luna ianuarie și până în prezent, ar fi determinat, inclusiv prin amenințarea cu acte de violență, mai multe tinere să practice prostituția pe raza județului Sibiu, fie stradal, fie la domiciliile clienților.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de cei 5 sibieni s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, Serviciului Criminalistic și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu, precum și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Scumpirea alimentelor este tot mai resimțită de est-europeni

Criza rezultată în urma războiului din Ucraina duce la creșteri uriașe de prețuri în majoritatea magazinelor din Europa. Totuși,...
spot_img

Știri pe același subiect