13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Cinci proxeneți din Sibiu și Mediaș, săltați de „mascați”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Cinci sibieni și medieșeni care au forțat mai multe tinere să se prostitueze au fost ridicați de mascați și duși la audieri.

Astfel, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de proxenetism, în cursul zilei de miercuri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au desfășurat 5 percheziții domiciliare în municipiile Sibiu și Mediaș.

Publicitate

În urma activităților desfășurate, 5 persoane au fost reținute. Este vorba despre 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, domiciliați în județul Sibiu. Cei 5 bărbați sunt bănuiți că, din luna ianuarie și până în prezent, ar fi determinat, inclusiv prin amenințarea cu acte de violență, mai multe tinere să practice prostituția pe raza județului Sibiu, fie stradal, fie la domiciliile clienților.

Publicitate

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de cei 5 sibieni s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, Serviciului Criminalistic și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu, precum și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect