7.8 C
Sibiu
miercuri, aprilie 17, 2024

Doi bărbați beți, fără permise de conducere, prinși la volan de polițiștii sibieni

Cele mai citite

Doi șoferi beți, unul fără permis iar celălalt cu permisul suspendat, au fost descoperiți la volan de polițiștii sibieni.

În Mohu, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un tractor condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 43 de ani.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că tractorul este neînregistrat, iar bărbatul nu are permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat un rezultat de 0,82 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Pe strada Piața Republicii din orașul Agnita, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Chirpăr.

Polițiștii au constatat că bărbatul are permisul suspendat.

Totodată, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,52 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

La nivelul Poliției Orașului Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Contoare digitale de apă pe 13 străzi din Mediaș

De miercuri, 17 aprilie, vor fi montate contoare digitale de branșament pe un număr de 13 străzi din Mediaș.Lucrările...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect