9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Doi bărbați prinși cu două tractoare radiate din circulație. Unul dintre ei nu avea permis de conducere

Cele mai citite

Doi bărbați au dosare penale după ce au fost descoperiți conducând două tractoare radiate din circulație, iar unul dintre bărbați nu avea permis de conducere.

Joi după amiaza, pe un drum județean, în afara localității Marpod, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control două tractoare agricole, conduse de către doi bărbați, unul în vârstă de 43 de ani, celălalt în vârstă de 55 de ani, ambii din comuna Roșia.

Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul în vârstă de 43 de ani nu are permis de conducere, iar tractorul este radiat din circulație.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

De asemenea, polițiștii au constatat că și tractorul condus de către bărbatul în vârstă de 55 de ani este radiat din circulație, pe numele acestui șofer fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect