20.2 C
Sibiu
joi, iunie 30, 2022

FOTO 35 de pompieri din cadrul ISU Sibiu au depus, vineri, jurământul

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

În cursul zilei de vineri, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,cpt. Dumitru Croitoru’’ al județului Sibiu, 35 de cadre militare au depus jurământul.
Ceremonia militară s-a realizat într-un cadru festiv, de către inspectorul şef, locotenent colonel Lucian Trefaș care a oficializat momentul şi i-a felicitat pe pompieri. Depunerea jurământului militar este actul de conștiință cu înalte semnificații patriotice și civice, prin care un tânăr dobândește pe deplin statutul de militar.
„Din acest moment, militarul se află în serviciul cetățeanului și al comunității și se obligă să cunoască temeinic și să aplice întocmai regulamentele militare, să fie model de corectitudine, să respecte întocmai drepturile și libertățile cetățenilor. Întregul colectiv ISU Sibiu le dorește multă putere de muncă, satisfacție și împliniri în drumul ales! Felicitări şi mult succes în carieră”, este mesajul transmis de către sublocotenentul Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect