11.3 C
Sibiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO: Apel adresat locuitorilor din Cartierul Arhitecților pentru prinderea unor hoți

Cele mai citite

Persoanele care locuiesc în Cartierul Arhitecților sunt rugate să ajute Drumuri și Poduri Sibiu pentru a identifica autorul sau autorii unui furt.

Mai exact, este vorba despre un stâlp furat zilele trecute de pe Drumul Județean 106, montat recent în zona respectivă.

Drumuri și Poduri Sibiu face un apel către locuitorii din Cartierul Arhitecților pentru a ne ajuta sa găsim o rezolvare pentru situația neplăcută cu care ne confruntăm și care îi afectează în primul rând pe cei care locuiesc în această zonă.

Mai exact, pe DJ 106C (strada Grigore Ionescu) în zona trecerii pentru pietoni, după cum știți, s-au montat stâlpi prevăzuți cu lămpi solare pentru iluminarea acestora.

În urmă cu câteva zile unul dintre aceștia a dispărut (din zona celui de-al treilea sens giratoriu, sens Sibiu către Cisnădie).

Dacă există persoane care au observat ceva legat de acest incident, sau care ne pot oferi informații care ne pot ajuta să-i identificăm pe cei responsabili pentru această situație, vă rugăm sa ne contactați în privat„, a transmis Drumuri și Poduri Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Alexandra Crișan: Tânăra care, la 25 de ani, a escaladat doar într-o săptămână 25 de vârfuri, de peste 2500 m, ale Masivului Făgăraș

România este o țară frumoasă, cu o varietate impresionantă de lanțuri montane care oferă unele dintre cele mai spectaculoase...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect