10.2 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

FOTO Cisternă de 10.000 de litri, în dotarea ISU Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a fost dotat un rezervor de transport apă pe platformă de container tip Abroll, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Întreaga achiziție este formată din mai multe componente care vin în sprijinul pompierilor militari sibieni în misiunile de stingere, care necesită o cantitate suplimentară de apă, iar alimentarea autospecialei este îngreunată de factori externi, precum lipsa hidranților sau o zonă greu accesibilă pentru alimentarea cu apă. De asemenea ansamblul poate fi utilizat și pentru transportul unei mari cantități de apă care poate deservi direct consumatorii.

Publicitate

Capacitatea cisternei este de 10.000 de litri, alături de acesta există și o motopompă, accesorii precum tunuri de refulare, furtun de refulare și tuburi de absorbție. În ceea ce privește valoarea contractului de achiziție, aceasta este de 165.000 de lei fără TVA.

Publicitate

„Pe această cale aducem mulțumiri Consiliului Județean Sibiu, pentru sprijinul acordat în achiziționarea acestui container de transport apă de tip Abroll, atât de necesar pentru pompierii ISU Sibiu, dar mai ales pentru comunitate”, a precizat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect