11.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 14, 2024

Spărgător de locuințe, prins în urma unor percheziții. A furat bunuri de 80.000 de lei

Cele mai citite

În cursul zilei de marți, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat trei percheziții domiciliare în județele Sibiu și Alba, în cadrul unui dosar de cercetare penală privind săvârșirea a trei furturi. O persoană a fost reținută în urma perchezițiilor.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 41 de ani, bănuit că, în perioada 17 – 27 iulie iulie ar fi spart trei locuințe din municipiul Sibiu, de unde ar fi furat bijuterii, produse electronice și electrocasnice, produse cosmetice și altele, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la suma de 80.000 de lei.

„Ca urmare a perchezițiilor efectuate în cursul zilei de ieri, două în municipiul Sibiu și una în municipiul Sebeș, polițiștii sibieni au reușit recuperarea a aproximativ 80% din prejudiciul creat, în locuințele verificate fiind găsite mai multe bunuri care ar proveni din săvârșirea faptelor amintite.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. Acțiunile polițiștilor sibieni au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect