13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Specialiști din muzee și universități, în dialog despre conservarea bunurilor culturale

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Specialiști în restaurarea și conservarea bunurilor culturale textile vor participa la o sesiune de comunicări online, organizată de Muzeul Național „Brukenthal”.

Laboratorul de Restaurare al Muzeului Național „Brukenthal” va organiza Sesiunea de Comunicări online vineri, 12 august, cu tema ”Un orizont deschis – importanța actualizării bibliografiei de specialitate în restaurarea obiectelor textile”.
Potrivit organizatorilor, vor fi invitați specialiști în restaurarea și conservarea bunurilor culturale textile din rețeaua muzeală cât și specialiști din cadrul universitar.
„Aria tematică a acestei ediții include subiecte precum: metode, tehnologii și materiale noi folosite în conservarea-restaurarea obiectelor textile precum și modul în care se acționează în diferite situații și contexte descrise în bibliografia de specialitate de ultimă oră”, au transmis organizatorii.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect