20.2 C
Sibiu
joi, iunie 30, 2022

FOTO Doi sibieni au dispărut de acasă. Familiile au anunţat poliţia

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Politiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu caută doi bărbaţi care au plecat de acasă fără a mai reveni.
Duminică, o sibiancă a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că tatăl său, Zor Ion, în vârstă de 70 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Sibiu într-o direcție necunoscută fără a mai reveni.
Bărbatul are 1,70 metri înălţime, 85 de kilograme, greutate 85 kg, păr negru, lung, fir drept, mustață, față ovală, ten piele brun/mulatru. La data plecării purta bluză cu mânecă lungă ce prezintă dungi orizontale, pantaloni de trening negri, șlapi. Bărbatul are arsuri la nivelul coastelor şi o cicatrice postoperatorie la nivelul abdomenului.
Marţi dimineaţa, o sibiancă a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că tatăl său, Armencu Ion, în vârstă de 70 de ani, a plecat de acasă, din Sibiu în cursul zilei de luni și nu a mai revenit.
Bărbatul are 1,65 metri înălţime, ochi albaștri, constituție slabă, păr grizonat. La data plecării purta pantaloni, bluză și încălțăminte sport, toate de culoare albastră.
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre cele două persoane sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect