24.1 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

FOTO: Doi tineri, din Șelimbăr și Racovița, prinși circulând cu viteze uriașe. Ambii au rămas fără permise

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Doi tineri, in Șelimbăr și Racovița, au rămas fără permisele de conducere după ce au fost prinși circulând cu viteză foarte mare pe DN 1.

Sâmbătă dimineața pe DN1, în doar două ore, între 10 și 12, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 15 permise de conducere, toate pentru depășirea vitezei de deplasare în zona de limitare la 70 km/h.

Publicitate

Spre exemplu, un conducător auto de doar 21 de ani, din Șelimbăr, a fost surprins de aparatul radar circulând cu viteza de 144 km/h.

Publicitate

Pe lângă suspendarea permisului de conducere pentru 120 de zile, acestuia i-a fost aplicată și o amendă în valoare de 1.485 de lei.

Publicitate

Un alt șofer, 29 de ani, din Racovița, a fost filmat de aparatul radar conducând cu viteza de 123 km/h și folosind telefonul mobil.

Tot pentru 120 de zile a rămas și acest șofer fără permis.

„Polițiștii rutieri sunt în “acțiune” .. cu ochii pe șoferii care încalcă normele rutiere, în special cele privind viteza de deplasare (una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere).

Acțiunile polițiștilor rutieri continuă. Conduceți responsabil, viața are prioritate!”, a transmis IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Cea mai circulată stradă din Mediaș a fost asfaltată. Cum se circulă pe Șoseaua Sibiului

Cea mai circulată arteră din municipiul Mediaș, Șoseaua Sibiului, a fost asfaltată în cadrul programului de reabilitare și întreținere...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect