18.1 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

FOTO: Se asfaltează în cartierul medieșean După Zid

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

De câteva zile a început turnarea covorului asfaltic în cartierul medieșean După Zid, după finalizarea lucrărilor la sistemele de apă și canalizare.

Strada După-Zid a ajuns în faza de refacere a sistemului rutier. După ce au fost reabilitate rețele de alimentare cu apă și canalizare menajeră, prin Programul Operațional Infrastructură Mare, în prezent se lucrează la amenajarea sistemului rutier prin turnarea de covoare asfaltice.

Publicitate

Pe această arteră s-a mai lucrat și la amenajarea trotuarelor și acceselor la scări, lucrări care sunt în curs de finalizare.

Publicitate

Strada După-Zid este prinsă în programul „Lucrări de întreținere a drumurilor publice în municipiul Mediaș”.

Următoarele artere care vor intra în asfaltări sunt Șoseaua Sibiului, străzile Baznei, Metanului, Sebeșului și Blajului.

„Dacă în urmă cu aproximativ 2 luni le promiteam medieșenilor care locuiesc în cartierul După Zid faptul că, după modernizarea rețelelor de apă și de canalizare (rețele vechi de aproximativ 50 de ani), va urma etapa de refacere a trotuarelor și de turnare a covoarelor asfaltice, astăzi pot să spun că promisiunea făcută a fost respectată.

În programul de modernizare a rețelelor de apă și de canalizare sunt incluse aproximativ 150 de străzi din oraș.

Obiectivul meu este acela ca, după încheierea acestor lucrări care produc un real disconfort, fiecare stradă să beneficieze de trotuare noi, parcări (acolo unde este posibil) și, nu în ultimul rând, de covoare asfaltice.

O prioritate pentru perioada imediat următoare o reprezintă pentru mine finalizarea lucrărilor pe Șoseaua Sibiului și Străzile Baznei (Cartier Gura Câmpului), Sebeșului, Blajului, (Cartier Vitrometan) și Metanului (Cartier Gloria).

Pe toate celelalte șantiere deschise lucrările vor continua conform graficelor stabilite cu constructorii.

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere, răbdare și pentru mesajele de susținere pe care mi le transmiteți sub diverse forme”, a transmis primarul Mediașului, Gheorghe Roman, pe Facebook.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULBS Basketball Team – vicecampioană națională universitară în acest an

Evoluție excelentă a echipei ULBS Basketball Team, încununată cu titlul de vicecampioană națională, după Turneul Final al Campionatului Național...

Știri pe același subiect