17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

FOTO Polițiștii au dat zeci de amenzi în Gura Râului și Cristian pentru transporturi ilegale de lemne

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Din ianuarie și până în prezent, polițiștii au dat amenzi de peste 130.000 de lei în două comune din județ pentru nereguli la mai multe transporturi de lemne.

În perioada ianuarie – martie 2023, polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier si Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică Sibiu au desfășurat mai multe acțiuni de monitorizare și control al transporturilor de material lemnos, pe raza comunelor Cristian și Gura Râului.

banner

Printre neregulile constatate se numără efectuarea de mai multe transporturi în baza aceluiași aviz de însoțire, efectuarea de transport de material lemnos fără avize, precum și expedierea de lemne fără documente legale de proveniență.

„În consecință, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 138.000 de lei, fiind confiscată cantitatea de 47,53 metri cubi de material lemnos în valoare de 9.517 lei (42,46 mc valoric și 5,07 mc faptic).

Acțiunile polițiștilor sibieni continuă în vederea prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect