17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

Egal în deplasare: FC Voluntari – FC Hermannstadt 1-1

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

FC Hermannstadt se întoarce cu un punct din deplasarea de vineri de la Voluntari. După o primă repriză slabă, sibienii au reușit o parte secundă mai bună și au reușit să egaleze.

Prima repriză a fost una săracă în ocazii, cu o evoluție ștearsă a elevilor lui Marius Măldărășanu. Ilfovenii au deschis scorul în minutul 31 prin Damașcan, care a primit o centrare foarte bună în careu, a preluat și a șutat, reușind să înscrie. Patru minute mai târziu tot gazdele au avut o nouă oportunitate.

banner

Sigurdjonsson a beneficiat de o centrare din partea dreaptă, însă lovitura sa de cap a trecut pe lângă poarta lui Letica.
Repriza a doua a fost mult mai alertă, iar sibienii au fost mult mai activi.

FC Voluntari a avut prima oportunitate a reprizei secunde. Lopes a primit o minge în care, într-o poziție destul de dificilă, iar șutul său a fost prins de Letica. Același Lopes a fost angajat foarte bine în minutul 56 pe partea dreaptă, a intrat în careu și a șutat puternic, dar Letica a respins în corner.

Egalarea a venit în minutul 69. Mingea a ajuns la Silviu Balaure în interiorul careului, iar șutul acestuia s-a dus în plasă. Gazdele au avut o ocazie foarte mare în minutul 78. Vadim Rață a primit excelent o minge, însă nu a reușit să înscrie din câțiva metri, balonul fiind prins de portarul sibienilor.

FOTO: Arhivă

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se reabilitează drumul județean DJ 141 C, care leagă județele Sibiu și Alba

Consiliul Județean Sibiu a anunțat predarea amplasamentullui contructorului care va reabilita drumul ce leagă județele Sibiu și Alba.Consiliul Județean...
spot_img

Știri pe același subiect