28.2 C
Sibiu
miercuri, iunie 19, 2024

InfoCons: Bomboanele oferite cadou de Ziua Îndrăgostiților au până la 10 E-uri

Publicitate

Cele mai citite

Produse tip cutii cu bomboane, trufe, praline şi bomboane cu ciocolată ce se regăsesc pe piaţa din România au până la 10 E-uri, potrivit un studiu realizat de InfoCons.

Conform sursei citate, în total au fost analizate 126 de produse. Din punctul de vedere al tipurilor de aditivi alimentari, toate produsele care au făcut obiectul studiului au în componenţă lecitină (E 322 ), 25,39% dintre produsele studiate au avut în componenţă poliricinoleatul de poliglicerină (E 476), iar 18,25% conţin acid citric (E 330 ).

Din punctul de vedere al ingredientului principal, 70,63% au ca prim ingredient zahărul, 7,93% au ca prim ingredient ciocolată/ciocolată amăruie/ciocolată cu lapte /ciocolată neagră, 5,55% au ca prim ingredient siropul de glucoză, 5,55% au ca prim ingredient grăsimile vegetale, 4,76% au ca prim ingredient masa de cacao şi 2,38% crema de praline/crema cu aromă.

Restul produselor au ca prim ingredient fructele confiate, ouă, lichior sau nucă de cocos, spune InfoCons. (AGERPRES)

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO/VIDEO: Se reabilitează strada Gheorghe Doja din Mediaș. Urmează Petru Rareș

De câteva zile au început lucrările de reabilitare a străzii Gheorghe Doja din municipiul Mediaș.Aceste lucrări se desfășoară în...

Publicitate

Cele mai citite

Produse tip cutii cu bomboane, trufe, praline şi bomboane cu ciocolată ce se regăsesc pe piaţa din România au până la 10 E-uri, potrivit un studiu realizat de InfoCons.

Conform sursei citate, în total au fost analizate 126 de produse. Din punctul de vedere al tipurilor de aditivi alimentari, toate produsele care au făcut obiectul studiului au în componenţă lecitină (E 322 ), 25,39% dintre produsele studiate au avut în componenţă poliricinoleatul de poliglicerină (E 476), iar 18,25% conţin acid citric (E 330 ).

Din punctul de vedere al ingredientului principal, 70,63% au ca prim ingredient zahărul, 7,93% au ca prim ingredient ciocolată/ciocolată amăruie/ciocolată cu lapte /ciocolată neagră, 5,55% au ca prim ingredient siropul de glucoză, 5,55% au ca prim ingredient grăsimile vegetale, 4,76% au ca prim ingredient masa de cacao şi 2,38% crema de praline/crema cu aromă.

Restul produselor au ca prim ingredient fructele confiate, ouă, lichior sau nucă de cocos, spune InfoCons. (AGERPRES)

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO/VIDEO: Se reabilitează strada Gheorghe Doja din Mediaș. Urmează Petru Rareș

De câteva zile au început lucrările de reabilitare a străzii Gheorghe Doja din municipiul Mediaș.Aceste lucrări se desfășoară în...

Știri pe același subiect