22.3 C
Sibiu
vineri, mai 24, 2024

Peste 300 de solicitări pentru ISU Sibiu în ultimele zile. 9 persoane au avut nevoie de asistență medicală în noaptea de Înviere

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Peste 200 de pompieri militari sibieni au fost zilnic în serviciul operativ în perioada 1-6 mai și au intervenit la un număr de 344 de solicitări venite de numărul unic pentru apeluri de urgență 112,

301 au fost solicitări de acordare a primului ajutor medical calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale;

Publicitate

De asemenea, s-au înregistrat 15 incendii dintre care un incendiu la o anexă gospodărească, un incendiu la un autoturism, un incendiu la un aparat electrocasnic, două incendii la panouri electrice și 10 incendii de vegetație uscată și resturi menajere.

Publicitate

În ceea ce privește misiunile desfășurate în noapte de Înviere la lăcașurile de cult, pompierii au acordat asistență medicală la fața locului pentru 9 persoane care au acuzat stări de rău, fără a fi necesar transportul acestora la spital.

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un panou pe strada Tiberiu Ricci din Cartierul Arhitecților cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul a fost stins prompt, s-a manifestat cu degajări de fum în urma unui scurtcircuit produs la panoul de siguranțe electrice.

În Moșna s-a produs un incendiu la compartimentul motor al unui autoturism. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere, iar incendiul a fost lichidat prompt, fiind ușor afectat compartimentul motor.

Două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD au intervenit în Agnita, pentru stingerea unui incendiu de anexă gospodărească. În urma incendiului cauzat de un scurtcircuit electric a ars anexa de aproximativ 10 metri pătrați și bunurile depozitate în interior.

În localitatea Motiș s-a produs un incendiu la un panou electric. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere și au lichidat incendiul cauzat de un scurtcircuit electric.

FOTO: Arhivă

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

O lucrare din Palatul din Vatican va fi adusă și expusă la Muzeul de Artă Contemporană

O lucrare din Palatul din Vatican va fi adusă și expusă la Muzeul de Artă Contemporană din cadrul Muzeului...

Știri pe același subiect