16.2 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Programele Rabla Clasic și Rabla Local încep în 19 martie

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Președintele AFM anunță că programele “Rabla Clasic” și “Rabla Local” vor începe pe 19 martie.

Bugetul pentru “Rabla Clasic” este de 300 de milioane de lei.

Publicitate

“Fac un anunţ în premieră la Târgovişte astăzi, pe data de 19 martie va demara Programul Rabla, Rabla Clasic şi Rabla Local.

Publicitate

Pentru toţi cei care sunteţi interesaţi, mai ales pentru unităţile administrativ-teritoriale, ştiţi că am majorat prima de casare la 120.000 de lei, dacă doriţi să vă achiziţionaţi o maşină pur electrică şi nu aveţi obligativitatea de a casa o maşină veche“, a declarat președintele Administrației Fondului pentru Mediu.

Anterior, pe 17 ianuarie, ministrul Mediului a anunțat un buget record de un miliard de lei pentru Programul “Rabla Plus”, prin care pot fi achiziționate mașini electrice și hibride.

Valoarea tichetelor “Rabla Plus” a fost redusă la 5.100 de euro, de la 11.000 de euro.

Pentru achiziționarea unui autovehicul electric hibrid, precum și unei motociclete electrice, valoarea ecotichetului va fi de 2.600 de euro.

Bugetul programului Rabla Clasic a scăzut de la 560 de milioane de lei în anul 2023 la 300 de milioane de lei în anul 2024.

Pentru vehicule cu motor cu combustie internă, programul Rabla oferă un tichet în valoare de 7.000 de lei pentru casarea unei mașini vechi, iar pentru casarea a două vehicule uzate suma se ridică la 10.000 de lei.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect