15.2 C
Sibiu
duminică, aprilie 14, 2024

Recunoaștere internațională pentru Lăcrămioara Dărăban, Head of Human Relations la Continental România Sibiu

Cele mai citite

Lăcrămioara Dărăban, Head of Human Relations la Continental Romania Sibiu, a fost desemnată HR Leader of the Year la Gala Industry of Tomorrow Leadership Awards, un eveniment de recunoaștere pentru toți oamenii care creează valoare și inspirație în domeniul automotive.

Categoriile pentru care s-au înmânat premii au fost Lifetime Career Award, HR Leader of the Year, Supply Chain Professional of the Year, Romanian entrepreneurship drive, Innovation in Manufacturing, Startup of the Year, Operational Excellence. Juriul care a ales câștigătorii a fost format din profesioniști din diverse arii de business, cu experiență în domeniu și care se află în contact permanent cu mediul de business.

„Evoluția mea ca HR Manager este strâns legată de cei 20 de ani la Continental Sibiu. Cu o poziție de leadership vine și o oarecare notorietate, ce aduce cu ea un grad mare de responsabilitate. Trebuie să ne asigurăm și de standardele pe care le menținem în ceea ce privește propria persoană și cultura organizațională pe care o încurajăm. Modul în care noi ne ghidăm echipele, tonul pe care îl setăm, marchează calitatea experienței pentru toată lumea. Ca să păstrăm o echipă agilă, autentică, pasionată, engaged, și noi trebuie sa fim așa”, spune Lăcrămioara Dărăban.

Totodată, Lăcrămioara Dărăban mai precizează că Lifetime Career Award  i-a fost oferit domnului Mihai Boldijar, Director General Robert Bosch și reprezentantul Grupului Bosch în România și Bulgaria, ”pentru 30 de ani de cariera in cadrul Bosch”.

Pentru fiecare categorie au fost trei persoane pe “lista scurtă”. La HR Leader of the Year, alături de Lacramioara Daraban, s-au mai aflat Mihaela Scurtu, Head of Human Resources Leoni Wiring Systems, Gyöngyi Hunyadi, Human Resources Manager, VCST Automotive Production.

Componenta juriului poate fi consulată aici: AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2024 – Automotive Logistics Summit (automotivesummit.ro).

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect