16.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 25, 2024

Luni a început Curățenia de Primăvară în Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

De luni, 11 martie și până în 12 aprilie, operatorul de salubritate din Mediaș va derula campania „Curăţenia de primăvară”.

Campania constă în activităţi specifice serviciului de salubrizare, precum colectarea săptămânală a deşeurilor vegetale şi salubrizarea domeniului public, activitate care presupune îndepărtarea pământului/nisipului acumulat la bordură, măturat mecanizat, întreținerea manuală a părții carosabile/ trotuarelor sau zonelor verzi şi colectarea deșeurilor abandonate pe domeniul public și privat din Mediaș.

Publicitate

„Pe această cale, rugăm insistent cetăţenii medieșeni să respecte programul de colectare a deşeurilor vegetale aşa cum este el stabilit în calendarul EcoSal şi să ţină cont de faptul că trebuie să se încadreze în cantitatea maximă de 1 mc/săptămână.

Publicitate

Dacă din motive obiective nu puteţi respecta programul de colectare, nu scoateţi deşeurile vegetale în faţa porţii, contactaţi operatorul de salubritate pentru identificarea unor soluţii sau pentru reprogramarea colectării deşeurilor.

Abandonarea la întâmplare a deşeurilor pe domeniul public reduce eficienţa acestei campanii conducând, în egală măsură, la îndepărtarea de scopul pentru care aceasta este organizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al EcoSal Mediaș, Anca Burian.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect