1.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

Sibian dispărut de acasă. Soţia a alertat poliţia

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 37 de ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.
Luni, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, soțul său, Istrate Ilie, în vârstă de 37 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, fără a mai reveni acasă.
Bărbatul are 1,85 metri înălţime, 84 de kilograme, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui, ten alb, constituție atletică. În momentul plecării, bărbatul purta o şapcă de culoare negru cu un desen imprimat de culoare galben, hanorac de culoare negru, tricou de culoare portocaliu, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, încălţăminte tip sport de culoare negru marca „Nike”.
Bărbatul prezintă cicatrici postoperatorii pe ambele picioare, în partea superioară a labei piciorului, de aproximativ 5 centrimetri.
Persoanele care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sporuri dublate pentru primari din judeţ şi preşedinţii Consiliilor Judeţene

Primarii şi viceprimarii din judeţul Sibiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, dar şi vicepreşedinţii Cj, Vlad Vasiu...
spot_img

Știri pe același subiect