Cum să alegeți cei mai buni pantofi pentru cei mici

banner
banner
banner
banner

Cei mai buni pantofi pentru copii mici se referă la potrivire, formă și funcție, nu la modă. Desigur, există o mulțime de adidași de copii drăguți, care se vor potrivi ambelor aspecte, așa că ar trebui să puteți aplica aceste reguli de cumpărare a pantofilor pentru copii mici la aproape orice stil care vă atrage atenția și, bineînțeles, pe cea a prichindelului dumneavoastră.
Sănătatea picioarelor este direct legată de sănătatea generală, indiferent de vârstă. Încălțămintea adecvată este esențială pentru sănătatea picioarelor, așa că este important pentru părinți să se asigure că copiii pornesc la drum cu o bază bună în picioare. Încălțămintea este una dintre cele mai importante achiziții pe care le vor face părinții pentru întoarcerea la școală.
Picioarele copiilor se schimbă și cresc odată cu ei, iar părinții pot constata că trebuie să actualizeze o pereche de adidași de copii la fiecare câteva luni, pentru a se adapta la această creștere. Pantofii care nu se potrivesc bine pot irita picioarele și pot afecta modul în care copilul merge, aleargă și se joacă.
Iată cum să alegeți această piesă esențială de încălțăminte de copii mici.

Adoptați o abordare cumpătată. Nu comandați online primii pantofi ai copilului dumneavoastră.

banner

Mergeți la un magazin de încălțăminte cu un departament separat pentru copii sau la un magazin specializat în încălțăminte pentru copii și cereți unui profesionist să măsoare ambele picioare ale micuțului dvs. înainte de a cumpăra adidași de copii mici (dacă există o diferență mare între picioare, urmăriți să vă potriviți mărimea mai mare). Picioarele copiilor mici pot varia chiar și cu o jumătate de mărime.
Rețineți, de asemenea, că picioarele copiilor cresc rapid, așa că ar trebui să măsurați din nou picioarele copilului dvs. la fiecare două sau trei luni pentru a ține cont de creșterea sa.

Țineți-i în picioare.

Copilul dumneavoastră ar trebui să stea în picioare în timp ce i se măsoară măsura la adidasi de copii. Fiți cu ochii pe degetele de la picioare: micuții au tendința de a le încovoia, dar asta va da peste cap măsurarea.

Puneți-i o șosetă.

Pantoful copilului dumneavoastră, adică. Când probează pantofii, ar trebui să aibă pe ea același tip de șosete pe care probabil le va purta cu pantofii. În acest fel, veți obține o potrivire perfectă.
Scoateți degetul mare și folosiți-l pentru a vă asigura că degetul mare al micuțului dvs. nu se lovește de interiorul pantofului. Cei mai buni pantofi pentru copii mici ar trebui să permită o lățime de un deget mare (aproximativ un centimetru) între degetul său și vârful pantofului.

Dacă pantoful se potrivește, cumpărați-l în această mărime.

Atunci când cumpărați adidași de copii mici, nu vă lăsați tentat să mergeți cu o mărime puțin mai mare pentru a încerca să obțineți câteva luni în plus de uzură. Pantofii prea mari sunt greu de purtat și pot fi chiar nesiguri. Totuși, dacă un picior este semnificativ mai mare decât celălalt, cumpărați pentru a-l potrivi pe cel mai mare.

Verificați tocurile.

Urmăriți-l pe cel mic cum umblă în acei adidași de copii și fixați-vă pe partea din spate a pantofului. Dacă pare slăbit sau alunecă în sus și în jos, frecarea ar putea duce la apariția bășicilor.
Verificați dacă călcâiul este rigid apăsând pe ambele părți ale tocului; acesta nu ar trebui să se prăbușească sub presiune. Îndoiți încălțămintea cu mâinile pentru a vă asigura că se îndoaie cu degetele de la picioare ale copilului dumneavoastră; nu ar trebui să fie prea rigidă. Încercați să răsuciți pantoful; acesta ar trebui să fie rigid pe mijloc și să nu se răsucească niciodată în acea zonă.

Învingeți tendințele.

Cizmele ascuțite, saboții și alte tipuri de incaltaminte copii de modă înaltă pot fi adorabile, dar nu sunt cei mai buni pantofi pentru copiii mici care încă învață să meargă – nu vor oferi suportul și stabilitatea de care are nevoie un începător.

Aveți grijă la material.

Chiar și atunci când sunteți cu ochii pe sandale pentru copii mici, căutați un pantof din pânză, pânză sau piele (mai degrabă decât din cauciuc sau plastic), toate acestea fiind poroase și permițând aerului să circule înăuntru și în afară, și, de asemenea, sunt flexibile. Ar trebui să puteți îndoi un pantof pentru copii mici în mână fără prea mult efort.

Intrați în ritm.

Evitați benzile de rulare care sunt netede și alunecoase, astfel încât un copilaș șovăielnic are mai puține șanse să alunece și să alunece. De asemenea, evitați tălpile de adidași de copii cu caneluri adânci care s-ar putea „prinde” ușor de marginea unui covor sau a trotuarului și ar putea să-l împiedice pe micuțul dumneavoastră.

Nu cădeți pradă pantofilor de mâna a doua.

Cu excepția cazului în care sunteți sigur că o pereche de adidași de copii preîncălțați nu au fost purtați prea mult, refuzați-i. Pantofii se adaptează destul de repede la picioarele celui care îi poartă și nu se vor potrivi corect la piciorul unui al doilea copil.

Lăsați-i să fie pretențioși.

Un copil de un an s-ar putea să nu dea doi bani pe pantofii pe care îi poartă – sau s-ar putea să-i pese foarte mult. Dacă este așa, încercați să găsiți câteva opțiuni care ar fi potrivite și lăsați-o să aleagă dintre acestea.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Alex Măgdoiu conectează Sibiul la piața mondială

Sibiul e un oraș generos și ofertant pentru afacerile sănătoase, durabile și competitive. De peste 15 ani, ifm este...
spot_img

Știri pe același subiect