13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Sibian tâlhărit în plină stradă de doi minori. L-au bătut și i-au furat telefonul

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Marți, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, din Brateiu, respectiv Mohu, cercetați penal pentru tâlhărie calificată.

Cei doi sunt bănuiți că, în 10 iunie, în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Sibiu, au bătut un sibian și i-au furat telefonul mobil.

Publicitate

„În baza probatoriului administrat, față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente pentru a dispune măsuri preventive în consecință.

Publicitate

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect