19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Un copil de 16 ani a furat o motocicletă și a plecat la plimbare

Cele mai citite

Un tânăr de 16 ani, din Șelimbăr, a furat la începutul acestei luni motocicletă și a pornit la plimbare pe străzi. Polițiștii l-au reținut luni.

Tânărul este bănuit că, în noaptea de 1 spre 2 iulie iulie ar fi furat dintr-un imobil din Șelimbăr cheile unei motociclete, din curtea unui alt imobil ar fi furat motocicleta, după care ar fi condus-o pe mai multe străzi din Șelimbăr, fără a avea permis de conducere și fără ca vehiculul să fie înmatriculat.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, furt în scop de folosință, conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Odată cu administrarea probatoriului în cauză, polițiștii șelimbăreni l-au reținut, luni, pe tânăr pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect