Fiii satului Sebeșu de Sus sunt chemați acasă

banner
banner
banner
banner

Sub egida „Casa părintească nu se uită!”, fiii satului Sebesu de Sus sunt așteptați, în 17 iulie 2022, să se reîntâlnească acasă și să petreacă împreună cu familia, prietenii și întreaga comunitate. Inițiativa aparține Primăriei și Consiliului Local Racovița, în cofinanțarea Consiliului Județean, prin Agenda Culturală 2022.

banner

În cadrul evenimentului, se va pune în scenă Nunta tradițională din Sebeșu de Sus, acțiune care va deschide activitățile la ora 10:00. La ora 11:00, cuplurile de aur din Sebeșu de Sus își vor reînnoi jurămintele la Biserica Sf. Petru și Pavel din Sebeșu de Sus, iar apoi, începând cu ora 13:00, participanții sunt așteptați pe terenul de fotbal de pe Valea Moașei, unde vor fi încântați cu un program artistic susținut de cântăreți și dansatori consacrați și de ansamblurile din zona Țării Oltului. Spectacolul artistic va fi transmis live pe Facebook pe pagina Primaria Racovita Sibiu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Scumpirea alimentelor este tot mai resimțită de est-europeni

Criza rezultată în urma războiului din Ucraina duce la creșteri uriașe de prețuri în majoritatea magazinelor din Europa. Totuși,...
spot_img

Știri pe același subiect