28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Anunț finalizare proiect S.C. CORSA TRANS SRL

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

ANUNT FINALIZARE PROIECT
,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”
S.C. CORSA TRANS SRL
 
Societatea  S.C. CORSA TRANS S.R.L anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor pentru  S.C. CORSA TRANS  SRL, proiect nr .M2-21571 din  16.03.2022   înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE.
Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii  S.C. CORSA TRANS SRL prin ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsură “Granturi pentru capital de lucru”, denumită în continuare Măsură, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.
Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor
Valoarea proiectului este de 486.532,65 RON (valoarea totala) din care : 423.067,65 RON grant si 63.465  RON  cofinanțare.
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020
 
Date de Contact
Persoană de contact: POPA IOAN – ASOCIAT UNIC
Denumire firma: S.C. CORSA TRANS SRL
Adresa: Romania, judetul  SIBIU , localitatea  SIBIU , str. Calea Poplacii , nr. 13 A

E-mail:  complex_corsa@yahoo.com
banner

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Consiliul Concurenței a anunțat scăderi de prețuri la benzină și motorină

Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie, cu 58 de bani/litru...
spot_img

Știri pe același subiect