11.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 14, 2024

Important pentru sibienii care au nevoie de Fizioterapie. Programările se vor face pe termen nelimitat

Cele mai citite

Programările în Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru specialitatea Medicină fizică și reabilitare medicală (Fizioterapie), se vor face, de la 1 aprilie 2024, pe termen nelimitat, nu trimestrial așa cum se obișnuiește în prezent.

Această schimbare vine ca o măsură pentru evitarea, pe viitor, a aglomerărilor specifice zilelor de programări.

Este important însă de menționat faptul că programările se vor face atât în limita numărului de locuri disponibile, cât și în limita fondurilor alocate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

„Întrucât în cadrul ultimei sesiuni de programări trimestriale au fost ocupate toate locurile disponibile pentru perioada aprilie-iunie 2024, pacienții care vor dori, de la 1 aprilie, să își facă programări pentru această specialitate vor avea posibilitatea să selecteze o dată calendaristică pornind de la 1 iulie 2024.

Menționăm faptul că în cadrul celorlalte specialități din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Clinic Județean Sibiu sistemul a fost deja schimbat și pacienții pot să se programeze oricând găsesc un loc liber, fără să aștepte o anumită zi desemnată acestei acțiuni.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu reamintește cu această ocazie variantele pe care pacienții le au în acest sens, pe lângă cea de a se deplasa fizic la fișierul Policlinicii, respectiv site-ul scjus.ro, la secțiunea Informații pacienți – Programări online (https://scjus.ro/programari-online/) sau la numerele de telefon 0269/504120 și 0269/504121.

Aceste variante sunt accesibile oricând.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu caută în mod constant soluții de îmbunătățire a serviciilor oferite și a comunicării cu pacienții și vă asigură de întreaga colaborare și pe viitor”, spune Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu.

SURSĂ FOTO: www.physiomedicalcenter.ro

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect