13.2 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

În 3 aprilie are loc ultima sesiune de consultare publică pe tema noului Plan Urbanistic General

Cele mai citite

Ultima sesiune de consultare publică pe tema noului Plan Urbanistic General (PUG) din Municipiul Sibiu este programată să aibă loc miercuri, 3 aprilie, ora 11.00.

Documentația PUG-ului propus este publicată aici: https://www.sibiu.ro/primaria/pug

După 3 sesiuni de consultare publică ce au avut deja loc cu arhitecți și urbaniști, reprezentanții din industrie, comerț, dezvoltare imobiliară, cetățeni și ONG-uri, ultima sesiune de consultare va fi dedicată reprezentanților HoReCa și va avea loc miercuri, 3 aprilie, ora 11.00, la Stadionul Municipal.

Pentru a putea participa, cei interesați sunt rugați să completeze un formular de înscriere online pe care îl găsesc aici: https://docs.google.com/forms/d/1RCsFOj6KS-aEdyNQp_5jrJcyaqeTcvx5j3btLNHoxSI/edit?ts=660678c1&pli=1

Pe tot parcursul perioadei de consultare, toți cei interesați își pot exprima opinia în format electronic, completând chestionarul de aici: https://survey.alchemer.eu/s3/90680870/Chestionar-evaluare-PUG-Sibiu

De asemenea, expoziția cu planșele aferente PUG-ului, organizată în sala expozițională a Primăriei Sibiu, poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 9.00 -17.00, iar sâmbăta și duminica între orele 09.00-13.00.

Tot aici este deschis și un ghișeu de informare pentru cei interesați, unde specialiști din partea elaboratorului vor oferi informații și lămuriri. Programul acestui ghișeu este marțea între orele 12.00 și 14.00 și joia, între orele 17.00 și 19.00, pe tot parcursul perioadei de consultare publică.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Bogdan Armenciu, șahistul care antrenează mințile celor mici

Chiar și în era tehnologiei și a diverselor forme de divertisment, șahul rămâne unul dintre cele mai vechi și...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect