11.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 14, 2024

Se extinde programul de vizita la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

Cele mai citite

Spitalul de Pneumoftiziologie anunță extinderea programului de vizitare a pacienților internați.

Astfel, începând de sâmbătă, 30 martie, intervalul orar în care este permis accesul vizitatorilor va fi următorul:

Luni – Vineri, zilnic, între orele 13:00 – 17:00

Sâmbătă – Duminică, între orele 12:00 – 18:00

„Facem apel către aparținătorii persoanelor internate în spitalul nostru să respecte condițiile de vizitare a pacienților internați. Astfel, vizitatorii sunt rugați ca atunci când merg în saloane să poarte echipamentul de protecție pus la dispoziție de spital, respectiv mască, halat de unică folosință și botoșei. În plus, recomandăm ca în zilele în care este vreme frumoasă și starea pacienților permite, întâlnirile să aibă loc în aer liber, în parcul din curtea spitalului”, transmite dr. Maria Hirist, Medic epidemiolog Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

Nu se permite accesul vizitatorilor care prezintă semnele și simptomele unei infecții respiratorii. De asemenea, nu se permite vizitarea pacienților internați cu infecție COVID-19 sau Gripă, aceștia necesitând izolare.

Intervalul orar de vizitare a pacienților a fost mai redus în perioada februarie-martie, din cauza contextului epidemiologic, fiind înregistrat un număr mare de cazuri de gripă la nivel național.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect