24.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Emanuel Macron, președintele Franței, vizită neconfirmată în România

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron ar putea veni săptâmâna viitoare în România, însă informația nu a fost transmisă deocamdată oficial. Potrivit site-ului News.ro, Macron urmează să viziteze baza militară de la Kogălniceanu, unde se află soldații francezi din NATO.
Emmanuel Macron, preșdintele Franței, urmează să ajungă în România în data de 15 iunie, după cum relatează News.ro, care citează surse politice. Macron are în program, se pare, o vizită a trupelor franceze dislocate pe teritoriul României, sub steagul NATO. Aceștia se află la baza din Mihail Kogîlniceanu, dar urmează să se mute la Cincu, acolo unde va fi creată o nouă structură NATO, pentru următorii ani.
Președintele francez a anunțat deja că Franţa îşi accelerează trimiterea de militari în România, în cadrul NATO, în urma invaziei Ucrainei de către armata rusă şi a dat asigurări în cadrul unui summit excepţional UE că Parisul va ”continua să livreze materiale militare şi susţinere populaţiei” Ucrainei.
Vizita va avea loc la câteva zile după Summitul Bucureşti 9, găzduit de președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Preşedintele Republicii Franceze a vizitat și anul trecut România, pe 24 august, cu ocazia unui turneu european în ţările central şi est-europene din UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sute de polițiști și pompieri sibieni, la datorie în vacanța de Sfânta Maria

Câteva sute de pompieri și polițiști vor acționa la nivelul județului Sibiu în vacanța de Sfânta Maria.În perioada 12...
spot_img

Știri pe același subiect