6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

ACS Mediaș l-a transferat pe Răzvan Trif

Cele mai citite

ACS Mediaș l-a transferat pe Răzvan Trif, care a evoluat mai multe sezoane la Gaz Metan Mediaș.

Începând de joi, Răzvan Trif este noul jucător al echipei antrenate de Mihai Ianc.

Născut pe data de 9 octombrie 1997, Răzvan Trif a îmbrăcat tricoul unor echipe importante din fotbalul românesc, cum ar fi Gaz Metan Mediaș, Luceafărul Oradea, CS Mioveni, Universitstea Cluj, bifând 100 de prezențe pe prima scena fotbalistică a țării și 36 de jocuri în liga secundă.

Răzvan Trif este un jucător care poate evolua pe mai multe posturi, iar aducerea lui la ACS Mediaș nu face nimic altceva decât să-i motiveze pe colegii mai tineri pentru care ani la rând a fost un exemplu.

„Istoria fotbalului medieșean trebuie rescrisă alături de oameni care o cunosc, care au pus suflet în fotbalul din Mediaș și care s-au dezvoltat odată cu proiectele fotbalistice de aici.

Acum, a sosit momentul să întoarcă sprijinul primit aici la Mediaș și să se întoarcă” acasă” spunem noi, într-un moment de reconstrucție a sportului rege din Mediaș”, au transmis reprezentanții ACS Mediaș.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Inspectorii ANAF care vor merge în control vor avea arme

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat luni că inspectorii de la Antifraudă vor avea dreptul să poarte arme.Reorganizarea Agenţiei...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect