9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Atelier auto, spart de patru ori în ultimele luni

Cele mai citite

Miercuri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Mediaș au reținut trei bărbați, în vârstă de 23, 28, respectiv 29 de ani, domiciliați în localitatea Hoghilag, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
Potrivit polițiștilor, cei trei sunt bănuiți că, în perioada februarie – mai 2020 ar fi pătruns în patru rânduri într-un atelier de reparații auto de pe raza municipiului Mediaș, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice, creând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei.
Miercuri, polițiștii de investigații criminale medieșeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, ai Postului de Poliție Hoghilag și al celor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au desfășurat două percheziții domiciliare pe raza localității Hoghilag. Cu această ocazie, polițiștii au identificat și recuperat toate bunurile provenite din furturile pe care cele trei persoane sunt bănuite că le-ar fi comis.
În aceeași zi, cei trei bărbați au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii de la Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările pentur a stabili dacă bărbații în cauză au fost implicați și în alte fapte similare.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect