11.3 C
Sibiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO: 1.000 de puieți plantați la Mediaș

Cele mai citite

În cursul zilei de sâmbătă, municipalitatea medieșeană alături de Romsilva – Ocolul Silvic Medias, a derulat o acțiune de plantare de puieți forestieri în Zona Binder Bubi (Sub Pini).

La această inițiativă, devenită deja o tradiție în municipiu, s-au alăturat aproximativ 100 de voluntari, în cea mai mare parte elevi ai școlilor gimnaziale și liceelor din Mediaș, însoțiți de cadre didactice, reprezentanți ai Școlii postliceale Auxila, precum și persoane, de diferite vârste, care au decis să se implice, în mod activ, în această acțiune de împădurire.

Pe lângă plantarea propriu-zisă a celor aproape 1000 de puieți de salcâm, participanții, dar mai ales elevii prezenți, au asistat la o lecție deschisă de educație forestieră oferită de personalul de specialitate al Ocolului Silvic din Mediaș.

„Mai mulți medieșeni au ales sa participe în acest weekend la o acțiune de plantat puieți.

Le mulțumesc tuturor celor care au participat la acest eveniment și, nu în ultimul rând, le mulțumesc reprezentanților Ocolului Silvic Mediaș pentru buna noastră colaborare”, a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Alexandra Crișan: Tânăra care, la 25 de ani, a escaladat doar într-o săptămână 25 de vârfuri, de peste 2500 m, ale Masivului Făgăraș

România este o țară frumoasă, cu o varietate impresionantă de lanțuri montane care oferă unele dintre cele mai spectaculoase...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect