27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

FOTO 500 de pachete oferite de Şcoala Postliceală Auxila în cadrul campaniei „Adoptă un bunic, adoptă un copil”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Aproximativ 500 de daruri, 300 pentru vârstnici şi 200 pentru copii, au fost oferite în cadrul campaniei „Adoptă un bunic, adoptă un copil” al Şcolii Postliceale Auxila Mediaş.
Demarată în urmă cu aproximativ o lună de zile, campania şi-a propus să aducă o mică bucurie în sufletele unor persoane nevoiaşe, dar şi copiilor care provin din familii cu probleme financiare. Iar scopul campaniei a fost atins: sute de bunici şi copii au primir darurile cu doar câteva zile înaintea Naşterii Mântuitorului.
Este vorba despre persoane din municipiul Mediaş, dar şi din localităţi precum Chesler, Târnava, Ighişu Nou, Dârlos sau Zlagna. De asemenea, un sprijin important va fi acordat şi Unităţii de Asistenţă Medico Socială din Mediaş, care va primi fructe, dar şi unele materiale necesare pentru desfăşurarea activităţii.
A fost pentru al şaselea an n care unitatea medieşeană de învăţământ a desfăşurat această campanie. Timp de aproximativ o lună de zile au fost colectate donaţiile oamenilor, iar zilele trecute elevii şi profesorii şcolii au oferit darurile persoanelor nevoiaşe.
Adoptă un bunic, adoptă un copil” este campania desfăşurată de către şcoala noastră în această perioadă. Aproximativ 300 de bunici şi 200 de copii din Mediaş, Zlagna, Ighişu Nou, Dârlos, Chesler şi Târnava au primit pachete cu alimente de bază şi dulciuri.
De asemenea, Unitatea de Asistenţă Medico Socială din Mediaş primeşte fructe şi materiale necesare desfăşurării activităţii. Mai mult decât partea materială, credem că am reuşit să aducem un zâmbet şi o rază de speranţă fiecărui beneficiar al campaniei.
Mulţumim elevilor, profesorilor, foştilor elevi, prietenilor din Germania şi tuturor celor care ne-au sprijinit în această acţiune. Sărbători liniştite tuturor”, a spus Viorel Pasc, directorul Şcolii Postliceale Auxila Mediaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect