19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

FOTO Au început lucrările pentru modernizarea străzilor din Axente Sever și Agârbiciu

Cele mai citite

De câteva zile au început lucrările de modernizare a străzilor din Agârbiciu și Axente Sever. 17 străzi din cele două localități vor fi modernizate în cadrul proiectului.

Zilele trecute au început lucrările pe primele străzi care sunt incluse în proiectul finanțat prin PNI „Anghel Saligny”. Este vorba despre 4 străzi din localitatea Agârbiciu. Pe această cale, locuitorii de pe străzile respective sunt rugați să nu blocheze drumul cu mașini, utilaje agricole sau cu alte autovehicule pe durata lucrărilor.

banner

Proiectul „Modernizare străzi în comuna Axente Sever, județul Sibiu” este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, beneficiind de o finanțare de aproximativ 7.450.000 lei. Astfel, prin intermediul programului „Anghel Saligny”, un număr de 17 străzi din Axente Sever și Agârbiciu vor fi reabilitate și modernizate.

Pe lângă cei aproape 7,5 milioane de lei primiți de la Ministerul Dezvoltării, autoritățile locale din Axente Sever vor contribui cu aproape două milioane de lei pentru cofinanțarea proiectului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Modificarea kilometrajului unei mașini, interzisă prin lege de astăzi

Începând de astăzi, 29 mai 2023, modificarea kilometrajului unei mașini va fi interzisă prin lege.O nouă lege, prin care...
spot_img

Știri pe același subiect