27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

FOTO Daruri de Paşti din partea Bisericii din Cimitirul Ortodox Mediaș pentru persoanele nevoiaşe

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni din Cimitirul Ortodox Mediaș a organizat, la fel ca în fiecare an, o serie de acțiuni filantropice în perioada premergătoare Învierii Mântuitorului.
Preotul Flaviu Fleşer, cadrele didactice şi tinerii voluntari au oferit daruri unor persoane cu probleme materiale din municipiu. În acelaşi timp, au fost oferite daruri înainte Paştelui şi beneficiarilor și personalului de la Unitatea de Asistență Medico-Socială, Centrul de Recuperare și Reabilitare al Persoanelor cu Handicap, Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională, respectiv Căminul pentru vârstnici Sfântul Mihail Mărturisitorul.
În acelaşi timp, Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni din Cimitirul Ortodox Mediaș oferă lunar un număr 8 burse de merit pentru 5 elevi ai liceelor şi 3 elevi ai claselor a VIII-a de la şcolile din municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect